Support de mensen van het Wereldhuis

Elke dag kloppen er ruim 100 ongedocumenteerde migranten bij het Wereldhuis van de Protestantse Diaconie aan voor een warme maaltijd. Eten brengt deze mensen samen en zorgt voor verbinding tussen diverse culturen. Mensen bloeien er letterlijk weer door op, bouwen aan vriendschappen en krijgen weer energie om op pad te gaan. Het aantal staatloze mensen neemt elke dag toe en daardoor zijn er meer maaltijden nodig. Daarom is jouw hulp nu meer dan welkom!

25.000 WORLD MEALS

Op zaterdag 22 september werd de campagne ‘25000worldmeals’ door het Wereldhuis gelanceerd. De campagne heeft tot doel om €30.000,- bij elkaar te brengen. Een volledige warme maaltijd kost maar 1,20 per persoon en daarmee kan het Wereldhuis al 25.000 mensen van een warme maaltijd voorzien. Help jij ons mee?

JOIN US & SHOW YOUR SUPPORT
De campagne ‘25000worldmeals’ zal tot en met 21 oktober open staan voor donatie. Vanaf €12,- kun je het project al supporten. Meer over het Wereldhuis kunt u vinden op www.wereldhuis.org

In ruil wil het Wereldhuis je graag bedanken en heb je de keuze uit leuke cadeaus, dus ga vooral snel naar de website om de deelnamemogelijkheden te bekijken. Hoe meer mensen er meedoen, des te meer mensen kan het Wereldhuis te eten geven. Deel deze campagne ook binnen jouw netwerk.
Houd ook onze social mediakanalen in de gaten, want hier zullen de laatste updates te vinden zijn.
Facebook: @wereldhuis
Instagram: @wereldhuis
Help het Wereldhuis door de berichten te liken, te delen en anderen enthousiast te maken met de hashtags #wereldhuis #25000worldmeals #shareyoursupport
LET’S DO THIS TOGETHER. BE PART OF OUR WORLDHOUSE FAMILY.